ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପିଏସଏଲଭି ସି୫୪ ମିଶନର ସଫଳ ଉତକ୍ଷେପଣ ପାଇଁ ଇସ୍ରୋ ଏବଂ ଏନଏସଆଇଏଲକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
26 NOV 2022 10:43PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପିଏସଏଲଭି ସି୫୪ ମିଶନର ସଫଳ ଉତକ୍ଷେପଣ ପାଇଁ ଇସ୍ରୋ ଏବଂ ଏନଏସଆଇଏଲକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି । ଏହି ଉତକ୍ଷେପଣରେ ସାମିଲ ଥିବା ସମସ୍ତ କମ୍ପାନୀକୁ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ମଧ୍ୟ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ପିଏସଏଲଭି ସି୫୪ ମିଶନର ସଫଳ ଉତକ୍ଷେପଣ ପାଇଁ ଇସ୍ରୋ ଏବଂ ଏନଏସଆଇଏଲ କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଇଓଏସ୍‍-୦୬ ଉପଗ୍ରହ ଆମର ସାମୁଦ୍ରିକ ସମ୍ବଳର ଉପଯୋଗ ଲାଗି ସହାୟତା କରିବ ।”
“ଭାରତୀୟ କମ୍ପାନୀ ପିକ୍ସେଲ ସ୍ପେସ୍ ଏବଂ ଧ୍ରୁବ ସ୍ପେସ୍ ତରଫରୁ ୩ ଟି ଉପଗ୍ରହ ଉତକ୍ଷେପଣ ଏକ ନୂତନ ଯୁଗର ଆରମ୍ଭ, ଯେଉଁଠାରେ ମହାକାଶ ପ୍ରଯୁକ୍ତିବିଦ୍ୟାରେ ଭାରତୀୟ ପ୍ରତିଭା ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ରୂପେ ଅନୁଭୂତ ହୋଇପାରିବ । ଏହି ଉତକ୍ଷେପଣରେ ଜଡିତ ସମସ୍ତ କମ୍ପାନୀ ଏବଂ ପ୍ରତ୍ୟେକଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates ISRO and NSIL on successful launch of PSLV C54 mission
26 NOV 2022 6:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated ISRO and NSIL on the successful launch of the PSLV C54 mission. Shri Modi has also congratulated all those companies involved in this launch.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Congratulations to @ISRO and NSIL on the successful launch of PSLV C54 mission. The EOS-06 satellite will help in optimizing utilization of our maritime resources."
"The launch of 3 satellites from Indian companies @PixxelSpace and @DhruvaSpace heralds the beginning of a new era, where Indian talent in space technology can be fully realized. Congratulations to all the companies and everyone involved in this launch."