প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না বিহারগী বৈশালীদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা লাউথোকখ্রে
20 NOV 2022 11:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বিহারগী বৈশালীদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা খুদোংথিবা থৌদোক্তা অশোক-অপন নংখ্রবশিং অথুবদা ফগৎলক্নবা থৌনিখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা প্রাইম মিনিস্তর্স নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ)তগী খুদোংথিবা থৌদোক অদুদা লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা অমসুং অশোক-অপন নংখ্রবশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীনবা লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বিত তৌখি;
“বিহারগী বৈশালীদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক অদু থমোয় শোক্নীংঙাই ওই। অৱাবা তারবা ইমুংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোক-অপন নংখ্রবশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু। লৈখদ্রিবশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা এক্স-গ্রেসিয়া ওইনা লুপা লাখ ২ পীরগনি। অশোক-অপন নংখ্রবশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: পি.এম. @narendramodi”

Prime Minister's Office
PM condoles deaths in an accident in Vaishali, Bihar
Announces ex-gratia from PMNRF
20 NOV 2022 11:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the deaths in an accident in Vaishali, Bihar. Shri Modi also wished speedy recovery of those who got injured in the accident.
The Prime Minister has also announced an ex-gratia of Rs. 2 Lakhs to the next kin of deceased and Rs. 50,000 to those injured in an accident from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF).
The Prime Minister Office tweeted;
"The accident in Vaishali, Bihar is saddening. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon. An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"