প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বালিত আয়োজিত জি-20 শিখৰ সন্মিলনৰ সময়ত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ফ্ৰান্সৰ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ সৈতে বৈঠক
16 NOV 2022 1:42PM by PIB Guwahati
বালিত আয়োজিত জি-20 শিখৰ সন্মিলনৰ সময়ত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ফ্ৰান্স গণৰাজ্যৰ ৰাষ্ট্ৰপতি মহামহিম শ্ৰী ইমানুৱেল মেক্ৰণক দুপৰীয়াৰ ভোজনৰ অৱসৰত সাক্ষাৎ কৰে।
দুয়োজন নেতাই প্ৰতিৰক্ষা, অসামৰিক পৰমাণু, বাণিজ্য আৰু বিনিয়োগৰ দৰে বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত চলি থকা সহযোগিতাৰ সমীক্ষা কৰে। দুয়োজন নেতাই অৰ্থনৈতিক সম্বন্ধৰ নতুন ক্ষেত্ৰসমূহত সহযোগিতা গভীৰ কৰাকো আদৰণি জনায়।
পাৰস্পৰিক মংগলৰ ক্ষেত্ৰীয় আৰু বিশ্বজনীন বিষয়ৰ ওপৰতো আলোচনা হয়।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the President of France on the sidelines of G-20 Summit in Bali
16 NOV 2022 1:42PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met H.E. Mr. Emmanuel Macron, President of the Republic of France, for a working lunch on the sidelines of the G-20 Summit held in Bali today.
The two leaders reviewed ongoing collaboration in diverse areas like defence, civil nuclear, trade and investment. They also welcomed the deepening of cooperation in new areas of economic engagement.
Regional and global issues of mutual interest were also discussed.