প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বালিদা পাংথোক্লিবা জি.২০ সম্মিত মনুংদা প্রধান মন্ত্রীগা ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতিগা উন্নবা
16 NOV 2022 1:42PM by PIB Imphal
বালিদা পাংথোক্লিবা জি.২০ সম্মিত মনুংদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ফ্রান্স রিপব্লিক্কী রাস্ত্রপতি, ঐচ.ই. ইমানুএল মেক্রোনগা ঙসি লঞ্চ চামিন্নদুনা উন্নখ্রে।
লুচিংবা অনি অসিনা দিফেন্স, সিভিল ন্যুক্লিয়র, ত্রেদ অমসুং ইনভেস্তমেন্তকুম্বা তোঙানবা হীরমশিংদা হৌজিক তেংবাংনদুনা পায়খৎমিন্নরিবা থবকশিংগী মতাংদা ৱারী শাখি। ইকোনোমিক ইনগেজমেন্তকী অনৌবা লমশিংদা তেংবাংনবা হেনগৎহনবগী ৱাফম্বুসু মখোয়না তরাম্না ওক্নখি।
নাকল অনিমক্কী অপাম্বা মান্নবা রিজনেল অমসুং মালেমগী হীরম কয়াগী মতাংদসু মখোয়না খন্ন-নৈনখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the President of France on the sidelines of G-20 Summit in Bali
16 NOV 2022 1:42PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met H.E. Mr. Emmanuel Macron, President of the Republic of France, for a working lunch on the sidelines of the G-20 Summit held in Bali today.
The two leaders reviewed ongoing collaboration in diverse areas like defence, civil nuclear, trade and investment. They also welcomed the deepening of cooperation in new areas of economic engagement.
Regional and global issues of mutual interest were also discussed.