প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মিজোরমদা নুং নিংখায়বদা মীওই কয়াগী পুন্সি মাঙবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
খুদোংথীবা নংলবশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী খেতী পুরোন পীগনি লাউথোকখ্রে
16 NOV 2022 9:28AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মিজোরমদা নুং নিংখায়বদা মীওই কয়াগী পুন্সি মাঙবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে। খুদোংথীবা নংলবশিংদা প্রধান মন্ত্রী নেস্নেল রিলীফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)তগী খেতী পুরোন পীগনি হায়না শ্রী মোদীনা লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা অসুম্না ত্বীত তৌখ্রে:
“ঐহাক্না মিজোরমগী নুং নিংখায়বগী থৌদোক্তা পুন্সি মাঙখ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়ারি। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংদা পি.এম.এন.আর.এফ.কী মাইকৈদগী লুপা লাখ ২গী খেতী পুরোন পীগনি। অশোকপশিংদনা লুপা ৫০,০০০ পীগনি: প্রধান মন্ত্রী”

Prime Minister's Office
PM condoles the loss of lives due to stone quarry collapse in Mizoram
Announces ex-gratia from PMNRF for the victims
16 NOV 2022 9:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to the stone quarry collapse in Mizoram. Shri Modi has also announced an ex-gratia from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims.
The Prime Minister's office tweeted;
My thoughts are with those who lost their loved ones due to the tragic stone quarry collapse in Mizoram. An ex-gratia of Rs. 2 lakh would be given from PMNRF to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM"