Prime Minister's Office
Visit of Prime Minister to Indonesia for the G20 Summit
10 NOV 2022 7:34PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will be visiting Bali, Indonesia from November 14-16 to attend the 17th G20 Summit at the invitation of the President of Indonesia, H.E. Mr. Joko Widodo.
During the Bali Summit, G20 Leaders will deliberate extensively upon key issues of global concern under the Summit theme of "Recover Together, Recover Stronger”. Three working sessions will be held as part of the G20 Summit Agenda - food and energy security; health; and digital transformation.
At the closing session of the Summit, President Widodo will symbolically hand over the G20 Presidency to Prime Minister Shri Narendra Modi. India will formally assume the G20 Presidency from 1 December 2022.
On the sidelines of the Summit, Prime Minister will hold bilateral meetings with some of his counterparts. Prime Minister will also address and interact with the Indian community in Bali.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জি-২০ সম্মিৎকীদমক চৎকদবা ইন্দোনেসিয়াগী খোঙচৎ
10 NOV 2022 7:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্দোনেসিয়াগী রাস্ত্রপতি, ঐচ.ই. শ্রী জোকো ৱিদোদোনা বর্তন পীরকপনা মরম ওইদুনা ১৭শুবা জি-২০ সম্মিৎতা শরুক য়ারুনবগীদমক নবেম্বর ১৪-১৬তা ইন্দোনেসিয়াগী বালীদা চৎকদৌরি।
বালী সম্মিৎ মনুংদা জি-২০গী লুচিংবশিংনা “রিকবর তুগেদর, রিকবর স্ত্রোংগর” হায়বা থিমগী মখাদা মালেমগী খুদোংচাদবশিংগী মরু ওইবা সমস্যাশিংদা কুপ্না খন্ন-নৈনগনি। জি-২০ সম্মিৎ এজেন্দাগী শরুক ওইনা ৱার্কিং সেসন অহুম পাঙথোক্কনি – ফুদ এন্দ ইনর্জী সেক্যুরিতী; হেল্থ; অমসুং দিজিতেল ত্রান্সফোর্মেসন।
সম্মিৎকী লোইশিনবগী সেসন্দা রাস্ত্রপতি ৱিদোদোনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা জি-২০গী প্রসিদেন্সী খুৎশিন্নগনি। ভারতনা দিসেম্বর ১, ২০২২দগী জি-২০ প্রসিদেন্সী অসি ফোর্মেল ওইনা পাইরগনি।
সম্মিৎ পাঙথোক্লিঙৈদা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কা ফম মান্ননা পাইরিবশিংগা লোয়ননা বাইলেতরেলগী মীফমশিং পাঙথোক্কনি। প্রধান মন্ত্রীনা বালীদা লৈবা ভারত মচাশিংদা ৱা ঙাংগনি অমসুং মখোয়গা ৱারী শাগনি।