Prime Minister's Office
PM meets Shri LK Advani to greet him on his birthday
08 NOV 2022 12:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has met Shri L K Advani to greet him on his birthday.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Went to Advani Ji’s residence and wished him on his birthday. His contribution to India’s growth is monumental. He is respected all across India for his vision and intellect. His role in building and strengthening the BJP is unparalleled. I pray for his long and healthy life."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী এল.কে. অদবানিগা উনদুনা মহাক্কী মপোক নুমিৎকী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
08 NOV 2022 12:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী এল.কে. অদবানিগা উনদুনা মহাক্কী মপোক নুমিৎকী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অদবানি জীগী য়ুমদা চৎলুরে অদুগা মহাক্কী মপোক নুমিৎকী য়াইফ-পাউজেল পীরম্লে‍। ভারত চাওখৎনবগীদমক মহাক্না লৌরম্বা থৌদাং শিংথানিংঙাইগী মশক্নি‍। মহাকপু মাগী মীৎয়েঙ অমদি ৱাখল-লৌশিংগীদমক ভারত পুম্বদা ইকায় খুম্নৈ‍। বি.জে.পি. শেমগৎপদা অমদি মপাঙ্গল কলহনবদা মহাক্না লৌরম্বা থৌদাং চাংদম্নিংঙাই লৈতে‍। মহাক পুন্সি নুংশাংনা মশা মউ ফনা লৈনবগীদমক ঐনা থৌনিজরি‍।”