প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ব্ৰাজিলৰ ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত বিজয়ৰ বাবে লুইজ ইনাচিঅ’ লুলা দা ছিলভাক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
31 OCT 2022 12:26PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰীনৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ব্ৰাজিলৰ ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত বিজয়ৰ বাবে লুইজ ইনাচিঅ’ লুলা দা ছিলভাক অভিনন্দন জনাইছে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ৰ টুইটত কয়, “ব্ৰাজিলৰ ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত বিজয়ৰ বাবে @LulaOficialক অভিনন্দন জনাইছো৷ আমাৰ দ্বিপাক্ষিক সম্পৰ্ক আৰু অধিক গভীৰ আৰু প্ৰসাৰ কৰাৰ লগতে বিশ্বজনীন বিষয়ত আমাৰ সহযোগিতাৰ বাবেও মই ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰিবলৈ আগ্ৰহীঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী৷”

Prime Minister's Office
PM congratulates Luiz Inácio Lula da Silva on winning the Presidential elections in Brazil
31 OCT 2022 12:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Luiz Inácio Lula da Silva on winning the Presidential elections in Brazil.
The Prime Minister's office tweeted;
"Congratulations to @LulaOficial on winning the Presidential elections in Brazil. I look forward to working closely together to further deepen and widen our bilateral relations, as also our cooperation on global issues: PM"