প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ব্রাজিলগী প্রসিদেন্তগী মীখলদা মাইপাকপগীদমক লুইজ ইনাসিও লুলা দা সিলবাদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
31 OCT 2022 12:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ব্রাজিলগী প্রসিদেন্তগী মীখলদা মাইপাকপগীদমক লুইজ ইনাসিও লুলা দা সিলবাদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বিত তৌখি;
"ব্রাজিলগী রাস্ত্রপতিগী মীখলদা মাইপাকপগীদমক @LulaOficialবু নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। ঐখোয়গী বাইলেতরেলগী মরীশিং অসি হেন্না চেৎশিন্নবা অমসুং পাকথোক-চাউথোকহন্নবা অমসুং মালেমগী ওইবা সমস্যাশিংদা ঐখোয়না তেংবাং পীননবা পুন্না থবক তৌমিন্নগনি হায়না ঐহাক্না থাজবা থম্মি: পি.এম."

Prime Minister's Office
PM congratulates Luiz Inácio Lula da Silva on winning the Presidential elections in Brazil
31 OCT 2022 12:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Luiz Inácio Lula da Silva on winning the Presidential elections in Brazil.
The Prime Minister's office tweeted;
"Congratulations to @LulaOficial on winning the Presidential elections in Brazil. I look forward to working closely together to further deepen and widen our bilateral relations, as also our cooperation on global issues: PM"