প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মোর্বীদা ওইরিবা ফীভম য়েংশিন্নবা অৱাংবা থাক্কী মীফম পাঙথোকখ্রে
চত্থরিবা মী কনবগী অমদি তেংবাংগী ওপরেসনগী মরমদা পি.এম.দা পাউদমখ্রে
পি.এম.না অৱা-অনা তারবশিংদা পাংবা য়াবা মতেং পাংবদা মীৎয়েঙ থম্নবা হায়খ্রে
31 OCT 2022 8:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ঙল্লিঙৈদা গান্ধীনগরদা লৈবা রাজ ভবন্দা মোর্বীদা ওইরিবা ফীভম য়েংশিন্নবগী অৱাংবা থাক্কী মীফম অমা পাঙথোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীগী মফমদা মোর্বীদা লাইবক থিবা থৌদোক অদু থোকখ্রবা মতুংদগী মী কন্নবা অমদি তেংবাং পীনবগীদমক চঙশিল্লিবা ওপরেসনশিংগী মরমদা পাউদমখি‍। লাইবক থিবা থৌদোক অদুগা মরী লৈনবা ৱাফম খুদিংমক খন্নখি‍। প্রধান মন্ত্রীনা অৱা-অনা তারবশিংদা পাংবা য়াবা তেংবাংশিং ফংহনবদা পুক্নিং চঙনবা ৱাফম অমুক্কা হন্না থমখি‍।
অৱাংবা থাক্কী মীফম অদু সি.এম. ভুপেন্দ্র ভাই পতেল, এম.ও.এস. হোম হর্স সঙ্ঘবী, গুজরাতকী চীফ সেক্রেতরী অমসুং দি.জি.পি.গা লোয়ননা স্তেত অদুগী হোম দিপার্তমেন্ত অমসুং গুজরাত স্তেত দিজাস্তর মেনেমজেন্ত ওথোরিতীগী য়াওনা মকোক থোংবা ওফিসিএলশিংনা শরুক য়াখি‍।

Prime Minister's Office
PM chairs high level meeting to review situation in Morbi
PM briefed on rescue and relief ops
​​​​​​​PM emphasizes on ensuring that those affected get all possible assistance
31 OCT 2022 8:39PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi chaired a high-level meeting to review the situation in Morbi at Raj Bhavan, Gandhinagar earlier today.
Prime Minister was briefed on the rescue and relief operations that have been underway ever since the unfortunate mishap took place in Morbi. All aspects relating to the tragedy were discussed. Prime Minister once again emphasised on ensuring that those affected get all possible assistance.
The high level meeting was attended by CM Bhupendra Bhai Patel, MoS Home Harsh Sanghavi, the Chief Secretary and DGP of Gujarat, along with other top officials including from the Home Department of the State and Gujarat State Disaster Management Authority.