প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহারাস্ত্রাদা নেরাল-মথেরান ত্রোই ত্রেন অমুক হন্না চেনবদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
26 OCT 2022 8:56PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মহারাস্ত্রাদা নেরাল-মথেরান ত্রোই ত্রেন অমুক হন্না চেনবা অসিনা ফজবা মফম য়েংবগী খোঙচৎ অমুক্কা হেন্না নিংশিংনিঙাই ওইরগনি।
রেলৱেজ মিনিস্ত্রিগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম প্রধান মন্ত্রীনা পীখি:
“মসিগী ফজরবা খোঙচৎ অসি অমুক্কা হেন্না কাউঙম্লরোই! লোকেল তুরিজমগী নুংঙাইরবা পাউ…

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over resumption of Neral-Matheran Toy Train in Maharashtra
26 OCT 2022 8:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today said that resumption of Neral-Matheran Toy Train in Maharashtra will make the scenic journey even more memorable.
The Prime Minister replied to a Railway Ministry tweet:
“Making this scenic journey even more memorable! Great news for local tourism…”