Prime Minister's Office
PM expresses happiness over resumption of Neral-Matheran Toy Train in Maharashtra
26 OCT 2022 8:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today said that resumption of Neral-Matheran Toy Train in Maharashtra will make the scenic journey even more memorable.
The Prime Minister replied to a Railway Ministry tweet:
“Making this scenic journey even more memorable! Great news for local tourism…”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহাৰাষ্ট্ৰত নেৰাল-মাথেৰন টয় ট্ৰেইন পুনৰ আৰম্ভ হোৱা উপলক্ষে আনন্দ প্ৰকাশ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
26 OCT 2022 8:56PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি কয় যে মহাৰাষ্ট্ৰত নেৰাল-মাথেৰন টয় ট্ৰেইন পুনৰ আৰম্ভ হোৱাত জনসাধাৰণে উপভোগ কৰা প্ৰাকৃতিক সৌন্দৰ্য অধিক স্মৰণীয় হৈ ৰ’ব৷
ৰে’ল মন্ত্ৰালয়ৰ এটা টুইটৰ প্ৰত্যুত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“এই প্ৰাকৃতিক যাত্ৰা আৰু অধিক স্মৰণীয় কৰি তুলিলে! স্থানীয় পৰ্যটনৰ বাবে ডাঙৰ খবৰ…”