Prime Minister's Office
PM congratulates Rishi Sunak on being chosen as UK PM
24 OCT 2022 9:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Mr Rishi Sunak for becoming the next Prime Minister of the United Kingdom.
The Prime Minister tweeted:
“Warmest congratulations @RishiSunak! As you become UK PM, I look forward to working closely together on global issues, and implementing Roadmap 2030. Special Diwali wishes to the 'living bridge' of UK Indians, as we transform our historic ties into a modern partnership.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.কেগী প্রধান মন্ত্রীনা ওইনা খনখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা রিসি সুনক থাগৎখ্রে
24 OCT 2022 9:15PM by PIB Imphal
য়ুনাইতেৎ কিংদমগী মথংগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খনখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রিসি সুনক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
“অদোম্না য়ু.কেগী প্রধান মন্ত্রী ওইরকপদা, @RishiSunak থাগৎপা ফোঙদোকচরি, মালেমগী ওইবা ৱাফমশিং অমসুং রোদমেপ ২০৩০ থবক ওইনা পাংথোক্নবা পুন্না থবক তৌমিন্নগনি হায়বগী থাজবা ঐনা থম্লি। য়ু.কেদা লৈরিবা ভারতমচাশিংদা অখন্নবা দিৱালিগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি অমসুং পুৱারি ওইরবা ঐখোয়গী মরীশিং ঐখোয়না মতম অসিগী মরুপ-মপাং ওইবগী মরী অমদা ওন্থোক্লে”।