প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গন্ধারা গুরীগী ত্রেলর ফোঙবদা পি.এম.না য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
09 OCT 2022 12:38PM by PIB Imphal
প্রাধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লৈখিদ্রবা কন্নারা এক্তর পুনীৎ রাজকুমারগা নক্নবা মরী লৈবা কর্নাতকাগী মহৌশাগী ফজবা অমদি অকোয়বগী ফীভম ঙাক শেনবগী থৌওংদা কত্থোকপা প্রোজেক্ত অমা ওইনা পুথোক্লিবা গন্ধারা গুরীগী ত্রেলর ফোঙবদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে‍। লৈখিদ্রবা পুনীৎ রাজকুমারনা মালেমগী মীওই মিলিয়ন কয়াগী থম্মোয়নুংদা হিংদুনা লৈরি হায়বা ৱাফম প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি‍।
লৈখিদ্রবা কন্নারা এক্তর পুনীৎ রাজকুমারগী লোয়নবী অস্বিনী পুনীৎ রাজকুমারগী ত্বীত অমা ক্বোৎ তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি;
“অপ্পুনা মালেমগী মীওই মিলিয়ন কয়াগী থম্মোয়নুংদা হিংদুনা লৈরি‍। মহাক হৈ-শিংবা, মতিং য়াম্না লৈবা অমদি ময়ামদগী তোপ তোপ্পা হৈথোই শিংথোইবগী মতিক চেনবা মীওই অমা ওইরম্মী‍। গন্ধারা গুরী মহৌশা লাইরেম্বীগী মফমদা, কর্নাতকাগী মহৌশাগী ফজবা অমদি অকোয়বগী ফীভম ঙাক শেনবগী থৌওংদা কত্থোক্লবা অমনি‍। মসিগীদমক ঐনা য়াইফ-পাউজেল পীজরি‍।”

Prime Minister's Office
PM conveys best wishes upon release of trailer of Gandhada Gudi
09 OCT 2022 12:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his best wishes upon the release of trailer of Gandhada Gudi, a project close to Late Kannada actor Puneeth Rajkumar which is a tribute to Karnataka's natural beauty and environmental conservation. The Prime Minister remarked that late Puneeth Rajkumar lives in the hearts of millions around the world.
Quoting a tweet by Ashwini Puneeth Rajkumar, w/o late Kannada actor Puneeth Rajkumar, the Prime Minister tweeted;
“Appu lives in the hearts of millions around the world. He was brilliance personified, full of energy and blessed with unparalleled talent. Gandhada Gudi is a tribute to Mother Nature, Karnataka's natural beauty and environmental conservation. My best wishes for this endeavour.”