ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗାନ୍ଧଡା ଗୁଡି ଟ୍ରେଲର ରିଲିଜ ହେବା ପରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
09 OCT 2022 12:38PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କର୍ଣ୍ଣାଟକର ପ୍ରାକୃତିକ ସୌନ୍ଦର୍ଯ୍ୟ ତଥା ପରିବେଶ ସଂରକ୍ଷଣ ପାଇଁ କନ୍ନଡ ଅଭିନେତା ପୁନିଥ୍‍ ରାଜକୁମାରଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ସ୍ୱରୂପ ତାଙ୍କ ନିକଟରେ ଥିବା ଏକ ପ୍ରକଳ୍ପ ଗାନ୍ଧଡା ଗୁଡିର ଟ୍ରେଲର ରିଲିଜ ହେବା ପରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମନ୍ତବ୍ୟ ଦେଇଛନ୍ତି ଯେ ସ୍ୱର୍ଗତ ପୁନିଥ୍‍ ରାଜକୁମାର ବିଶ୍ୱର ଲକ୍ଷ ଲକ୍ଷ ଲୋକଙ୍କ ହୃଦୟରେ ବାସ କରନ୍ତି ।
କନ୍ନଡ ଅଭିନେତା ସ୍ୱର୍ଗତ ପୁନିଥ୍‍ ରାଜକୁମାରଙ୍କ ପତ୍ନୀ ଅଶ୍ୱିନୀ ପୁନିଥ୍‍ ରାଜକୁମାରଙ୍କ ଟୁଇଟ୍‍କୁ ଉଦ୍ଧୃତ କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି;
“ଆପୁ ବିଶ୍ୱର ଲକ୍ଷ ଲକ୍ଷ ଲୋକଙ୍କ ହୃଦୟରେ ବାସ କରେ । ସେ ଉଜ୍ଜ୍ୱଳ ବ୍ୟକ୍ତିତ୍ୱ ,, ଶକ୍ତିରେ ପରିପୂର୍ଣ୍ଣ ଏବଂ ଅଦ୍ୱିତୀୟ ପ୍ରତିଭାରେ ଆଶୀର୍ବାଦ ପ୍ରାପ୍ତ ହୋଇଥିଲେ । ଗାନ୍ଧଡା ଗୁଡି ମାତା ପ୍ରକୃତି, କର୍ଣ୍ଣାଟକର ପ୍ରାକୃତିକ ସୌନ୍ଦର୍ଯ୍ୟ ଏବଂ ପରିବେଶ ସଂରକ୍ଷଣ ପ୍ରତି ଏକ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି । ଏହି ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ମୋର ଶୁଭେଚ୍ଛା ।”

Prime Minister's Office
PM conveys best wishes upon release of trailer of Gandhada Gudi
09 OCT 2022 12:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his best wishes upon the release of trailer of Gandhada Gudi, a project close to Late Kannada actor Puneeth Rajkumar which is a tribute to Karnataka's natural beauty and environmental conservation. The Prime Minister remarked that late Puneeth Rajkumar lives in the hearts of millions around the world.
Quoting a tweet by Ashwini Puneeth Rajkumar, w/o late Kannada actor Puneeth Rajkumar, the Prime Minister tweeted;
“Appu lives in the hearts of millions around the world. He was brilliance personified, full of energy and blessed with unparalleled talent. Gandhada Gudi is a tribute to Mother Nature, Karnataka's natural beauty and environmental conservation. My best wishes for this endeavour.”