প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নাসিক, মহারাস্ত্রগী বসকী খুদোংথিবা থৌদোক্না পি.এম.বু থম্মোয় শোকহল্লে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
08 OCT 2022 9:43AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহারাস্ত্রগী নাসিক্তা থোকখিবা লাইবক থিবা বস এক্সিদেন্তদা মীশি মীনা য়াওখিবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍। থৌদোক্তুদা শোক্লবশিংগী মফমদসু থুনা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়বা ৱাফম পি.এম.না ফোঙদোকখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা লৈখিদ্রবশিংগীদমক্তা লুপা লাখ ২ অমদি শোক্লবশিংগীনি লুপা ৫০,০০০ প্রাইম মিনিস্তর্স নেস্নেল রিলীফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)তগী পীননবসু লাউথোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বীত তৌরকখিবদা;
“নাসিক্কী বস ত্রেজেদীনা থম্মোয় শোকহল্লে‍। লাইবক থিবা থৌদোক অসিদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক্তা ঐনা নুংঙাইতবা ফোঙদোকচরি‍। শোক্লবশিংসু থুনমক ফগৎলকপা ওইরসনু‍। লোকেল এদমিনিস্ত্রেসন্না থৌদোক্তুনা অৱা অনা তাহল্লবশিংদা পীবা য়াবা মতেং পীরি: পি.এম. @narendramodi"
“পি.এম.এন.আর.এফ.তগী নাসিক্কী বস মৈ চাকপদা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংদা লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি‍। শোক্লবশিংগী মফমদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: পি.এম. PM @narendramodi"

Prime Minister's Office
PM anguished by the bus tragedy in Nashik, Maharashtra
Announces ex-gratia from PMNRF
08 OCT 2022 9:43AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the deaths in a tragic bus accident in Nashik, Maharashtra. PM also wished speedy recovery of those who got injured in the accident.
The Prime Minister has also announced an ex-gratia of Rs. 2 Lakhs to the next kin of deceased and Rs. 50,000 to those injured in the bus accident from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF).
The Prime Minister Office tweeted;
"Anguished by the bus tragedy in Nashik. My thoughts are with those who have lost their loved ones in this mishap. May the injured recover at the earliest. The local administration is providing all possible assistance to those affected: PM @narendramodi"
"An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each of the deceased due to the bus fire in Nashik. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"