প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গুজরাতকী বদোদারাদা লম্বীগী খুদোংথিবা অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
04 OCT 2022 4:49PM by PIB Imphal
গুজরাতকী বদোদারাদা লম্বীগী খুদোংথিবা অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি হায়নশু প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি:
“বদোদারা জিলাদা লম্বীগী খুদোংথিবা অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোঙদোক্লি। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু। লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি”।

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to road accident in Vadodara, Gujarat
Announces ex-gratia from PMNRF
04 OCT 2022 4:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed anguish and condoled the loss of lives due to a road accident in Vadodara, Gujarat. The Prime Minister also announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh to be given to the next of kin of each deceased, and Rs. 50,000 to be given to the injured.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“Anguished by the loss of lives due to a road accident in Vadodara district. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon. Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. Rs. 50,000 would be given to the injured.”