প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্যামজী কৃষ্ণ ভর্মগী মফমদা মহাক্কী জয়ন্তীনা লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
04 OCT 2022 9:03AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্যামজী কৃষ্ণ ভর্মগী মফমদা মহাক্কী জয়ন্তীনা লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা শ্যামজী কৃষ্ণ ভর্মগী থৌনা লিংজেলগী মরমদা ঙাংবা মহাক্কী ৱারোলসু শেয়র তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি;
"থৌনা ফরবা শ্যামজী কৃষ্ণ ভর্মগী মফমদা মহাক্কী জয়ন্তীনা লাকপদা ইকাইখুম্নবা উৎচরি। মহাক্কুম্বা অকিবা লৈতবা ইমা ভারতীগী মচা অসিনা মহাক্কী মপুন্সিবু ভারত নীংতম্নবগীদমক অমসুং ঐখোয়গী মীয়ামদা থৌনাগী ইথিল চুহন্নবা কত্থোকখি। মহাক্কী থৌনা লিংজেলগী মরমদা ঙাংখিবা ঐহাক্কী ৱারোল অমা শেয়র তৌজরি।"

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Shyamji Krishna Varma on his Jayanti
04 OCT 2022 9:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Shyamji Krishna Varma on his Jayanti. The Prime Minister also shared his speech in which he has spoken about greatness of Shyamji Krishna Varma.
The Prime Minister tweeted;
"Tributes to the brave Shyamji Krishna Varma on his Jayanti. This fearless son of Maa Bharti devoted his life to freeing India and furthering a spirit of pride among our people. Sharing a speech of mine in which I’ve spoken of his greatness."