প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্যামজী কৃষ্ণ বাৰ্মাৰ জয়ন্তীত তেওঁলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
04 OCT 2022 9:03AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শ্যামজী কৃষ্ণ বাৰ্মাৰ জয়ন্তীত তেওঁলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি নিবেদন কৰিছে৷ প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লগতে শ্যামজী কৃষ্ণ বাৰ্মাৰ মহানতাৰ সন্দৰ্ভত প্ৰদান কৰা এটা বক্তৃতাও শ্বেয়াৰ কৰে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয়,
“জয়ন্তী উপলক্ষে সাহসী শ্যামজী কৃষ্ণ বাৰ্মাৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি নিবেদন কৰিছো৷ ভাৰতৰ স্বাধীনতাৰ বাবে মা ভাৰতীৰ নিৰ্ভীক সন্তানগৰাকীয়ে জীৱন উচৰ্গা কৰিছিল আৰু আমাৰ জনতাৰ মাজত এক গৌৰৱৰ মনোভাৱ জগাই তুলিছিল৷ তেওঁ মহানতাৰ সন্দৰ্ভত মই প্ৰদান কৰা এটা বক্তৃতাও শ্বেয়াৰ কৰিছো৷”

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Shyamji Krishna Varma on his Jayanti
04 OCT 2022 9:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Shyamji Krishna Varma on his Jayanti. The Prime Minister also shared his speech in which he has spoken about greatness of Shyamji Krishna Varma.
The Prime Minister tweeted;
"Tributes to the brave Shyamji Krishna Varma on his Jayanti. This fearless son of Maa Bharti devoted his life to freeing India and furthering a spirit of pride among our people. Sharing a speech of mine in which I’ve spoken of his greatness."