প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বিজয় ঘাত্তা লাল বহাদুর শাস্ত্রিগী মপোক নুমিৎতা মহাক্কী মফমদা লৈ কৎতুনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
02 OCT 2022 10:07AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বিজয় ঘাত্তা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী লাল বহাদুর শাস্ত্রিগী মপোক নুমিৎতা মহাক্কী মফমদা লৈ কৎতুনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“বিজয় ঘাত্তা, ভারতকী পুৱারিদা কাউবা ঙম্লরোইদবা থবক কয়া পাংথোক্লম্বা লাল বহাদুর শাস্ত্রিগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে”।

Prime Minister's Office
PM pays floral tributes to Lal Bahadur Shastri on his Jayanti at Vijay Ghat
02 OCT 2022 10:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid floral tributes to former Prime Minister, Lal Bahadur Shastri Ji on his Jayanti today at Vijay Ghat.
In a tweet, the Prime Minister said;
"At Vijay Ghat, paid tributes to Lal Bahadur Shastri Ji, who has made indelible contributions to India’s history."