প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পণ্ডিত দীনদয়াল উপাধ্যায়ক তেওঁৰ জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি দিয়ে
25 SEP 2022 9:06AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পণ্ডিত দীনদয়াল উপাধ্যায়ক তেওঁৰ জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি দিয়ে।
এটা টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কৈছে;
"মই পণ্ডিত দীনদয়াল উপাধ্যায় জীক তেওঁৰ জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি অৰ্পিত কৰিছো। তেওঁৰ অন্ত্যোদয় আৰু দুখীয়াৰ সেৱা কৰাত মনোবলে আমাক নিৰন্তৰ প্ৰেৰণা দিয়ে। তেওঁক এজন অসাধাৰণ বিচাৰক আৰু বুদ্ধিজীৱীৰ ৰূপতো স্মৰণ কৰা হয়।"

Prime Minister's Office
PM pays homage to Pandit Deen Dayal Upadhyaya on his Jayanti
25 SEP 2022 9:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Pandit Deen Dayal Upadhyaya on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I pay homage to Pandit Deen Dayal Upadhyaya Ji on his Jayanti. His emphasis on Antyodaya and serving the poor keeps inspiring us. He is also widely remembered as an exceptional thinker and intellectual."