প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পন্দিৎ দীন দয়াল উপধ্যায়গী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন্দা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে
25 SEP 2022 9:06AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পন্দিত দীন দয়াল উপধ্যায়গী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি;
“পন্দিৎ দীন দয়াল উপধ্যায়গী মফমদা মহাক্কা মপোক কুমওন্না লাকপদা ঐনা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎচরি‍। মহাক্কী লায়রবশিংদা থম্লম্বা মীৎয়েঙ অমসুং লায়রবশুংগী থৌগলনা ঐখোয়বু পুক্নিং থৌগৎলি‍। মহাকপু মশক নাইবা থিঙ্কর অমসুং লৌশিং লৈবা মীওই অমা ওইনসু নীংশিংনৈ‍।”

Prime Minister's Office
PM pays homage to Pandit Deen Dayal Upadhyaya on his Jayanti
25 SEP 2022 9:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Pandit Deen Dayal Upadhyaya on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I pay homage to Pandit Deen Dayal Upadhyaya Ji on his Jayanti. His emphasis on Antyodaya and serving the poor keeps inspiring us. He is also widely remembered as an exceptional thinker and intellectual."