প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ঝারখন্দগী হজারীবাগতা থোকখিবা বস এক্সিদেন্তদা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
17 SEP 2022 8:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঝারখন্দগী হজারীবাগ জিলাদা থোকখিবা বস এক্সিদেন্তদা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না খুদোংথিবা থৌদোক অদুদা অশোক-অপন নংখ্রবশিং অথুবদা ফগৎলক্নবা থৌনিখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বিত তৌখি;
“ঝারখন্দগী হজারীবাগ জিলাদা থোকখিবা বস এক্সিদেন্তদা মীওই কয়া লৈখিদবা অদু নুংঙাইতবা পোকই। অৱাবা পুংফম অসিদা অৱাবা তারবা ইমুং-মনুংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়াজরি। অশোক-অপন নংখ্রবশিং অথুবদা ফগৎলক্নবা ঐহাক্না থৌনিজরি: পি.এম. @narendramodi”

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in the bus accident in Hazaribagh, Jharkhand
17 SEP 2022 8:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives in the bus accident in Hazaribagh district of Jharkhand. He has also prayed for the speedy recovery of those who got injured in the accident.
The Prime Minister Office tweeted;
"Anguished by the loss of lives in the bus accident in Hazaribagh district, Jharkhand. In this tragic hour, my thoughts are with the bereaved families. Praying that the injured recover soon: PM @narendramodi"