প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রিপব্লিক ওব তর্কিয়েগী রাস্ত্রপতি ঐচ.ই. মিস্তর রিসেপ তায়িপ অর্দোগানগা এস.সি.ও. সম্মিৎকা ইরোইননা উনখ্রে
16 SEP 2022 11:05PM by PIB Imphal
১. প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সেপ্তেম্বর ১৬, ২০২২দা উজবেকিস্তানগী সমর্কন্দদা এস.সি.ও. সম্মিৎকা ইরোইননা রিপব্লিক ওব তর্কিয়েগী রাস্ত্রপতি ঐচ.ই. মিস্তর রিসেপ তায়িপ অর্দোগানগা উনখ্রে।
২. লুচিংবা অনিনা ভারত – তর্কিয়ে মরীগী মতাংদা ৱারী শানখি। চহি খরসিদা লাকখিবা শেন্মিৎলোনগী মরী, মরুওইনা লৈবাক অনিগী লল্লোন ইতীক হেনগৎলকপবু পল্লদুনা মখোয়না শেন্মিৎলোন অমসুং লল্লোন ইতীক্কী মরী হেন্না ফগৎহনবা য়াবগী ফিভম লৈরিবসিবু খঙমিন্নখি।
৩. লুচিংবা অনিনা রিজনেল অমসুং মালেমগী থাক্তা লৈরিবা খুমাং চাউশিনবশিংগী মতাংদা মাগী মাগী মোৎ ফোংদোক্নখি। লুচিংবা অনিনা চাং নাইনা পাউ ফাওননবা অমসুং লৈবাক অনিগী ইস্যুশিংদা নত্তনা অতোপ্পা লমদমশিংগী কান্নবা ফংনবগীসু খন্নবা হায়না য়ানখি।
সমর্কন্দ
সেপ্তেম্বর ১৬, ২০২২

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with President of the Republic of Türkiye H.E. Mr. Recep Tayyip Erdoğan on the sidelines of the SCO Summit
16 SEP 2022 11:05PM by PIB Delhi
1. Prime Minister Shri Narendra Modi met President of the Republic of Türkiye, H.E. Mr. Recep Tayyip Erdoğan on 16 September 2022 in Samarkand, Uzbekistan on the sidelines of the SCO Summit.
2. Both leaders reviewed India - Türkiye relations. While noting the increase in recent years in economic relations, particularly bilateral trade, they acknowledged the potential for further enhancement of economic and commercial linkages.
3. The two leaders also exchanged views on regional and global developments. Both leaders agreed to maintain regular contacts not just on bilateral issues, but also for the benefit of the region.
Samarkand
September 16, 2022