য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
রাস্ত্রিয় পুরস্কার পোর্তেল হাংদোকখ্রে, তোঙান তোঙানবা মনাশিংগী নোমিনেসন হাংদোক্লে
05 SEP 2022 1:06PM by PIB Imphal
কম্মন ওইবা রাস্ত্রিয় পুরস্কার পোর্তেল অমা (https://awards.gov.in) ভারত লৈঙাক্কী তোঙান তোঙানবা মন্ত্রালয়শিং/ দিপার্তমেন্তশিং/ এজেন্সীশিংগী মনা পুম্নমক লৌথুপ লৌকোই লৈহন্দনবা অমসুং মীয়াম্না শরুক য়াবা হেনগৎহন্নবগীদমক (জন ভাগিদারি) ফম্পাক অমগী মখাদা পুশিল্লক্নবা লৈঙাক্না শেম্লে‍। পোর্তেল অসিনা মীপুম খুদিংমক নৎত্রগা লূপ খুদিংমক্না ভারত লৈঙাক্না পীবা তোঙান তোঙানবা মনাশিংগীদমক লনাই মীওইশিং/লূপশিংবু নোমিনেৎ তৌবা য়াহল্লি‍।
হৌজিক্কী ওইনা, মখাদা পীরিবা মনাশিং অসিগী নোমিনেসন/ রিকম্মেন্দেসন থাজিল্লকপা য়ারি:
১. পদ্ম এৱার্দ – অরোইবা তাং ১৫/০৯/২০২২
২. দিজিতেল ইন্দিয়া এৱার্দ ২০২২ – অরোইবা তাং ১৫/০৯/২০২২
৩. নেস্নেল এৱার্দ ফোর এক্সেলেন্স ইন ফোরেস্ত্রী ২০২২ – অরোইবা তাং ৩০/০৯/২০২২
৪. নেস্নেল গোপাল রত্ন এৱার্দ ২০২২ – অরোইবা তাং ৩০/০৯/২০২২
৫. নেস্নেল ৱাতর এৱার্দ ২০২২ – অরোইবা তাং ১৫/০৯/২০২২
৬. নারি শক্তি পুরস্কার ২০২৩ – অরোইবা তাং ৩১/১০/২০২২
৭. সুভাস চন্দ্র বোস আপদা প্রবন্ধন পুরস্কার ২০২৩ – অরোইবা তাং ৩০/০৯/২০২২
৮. জীবন রক্সা পদক – অরোইবা তাং ৩০/০৯/২০২২
মখা তাবা অকুপ্পা ৱারোল অমসুং নোমিনেসন তৌনবগীদমক রাস্ত্রিয় পুরস্কার পোর্তেলদা (https://awards.gov.in) চঙবিয়ু‍।

Ministry of Home Affairs
Rashtriya Puruskar Portal launched, nominations open for various Awards
05 SEP 2022 1:06PM by PIB Delhi
A common Rashtriya Puruskar Portal (https://awards.gov.in ) has been developed by the Government so as to bring together all the Awards of the various Ministries/Departments/Agencies of the Government of India under one platform to ensure transparency and public partnership (Jan Bhagidari). This Portal facilitates every citizen or organisation to nominate individuals/organizations for various Awards instituted by the Government of India.
Currently, nominations/recommendations for the following Awards are open:
1. Padma Awards- Last date is 15/09/2022
2. Digital India Awards 2022- Last date is 15/09/2022
3. National Award for Excellence in Forestry 2022- Last date is 30/09/2022
4. National Gopal Ratna Award 2022- Last date is 30/09/2022
5. National Water Awards 2022-Last date is 15/09/2022
6. Nari Shakti Puraskar 2023- Last date is 31/10/2022
7. Subhash Chandra Bose Aapda Prabandhan Puraskar 2023- Last date is 30/09/2022
8. Jeevan Raksha Padak - Last date is 30/09/2022
For further details and making nominations, please visit Rashtriya Puruskar Portal (https://awards.gov.in ).