প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গুজৰাটৰ অম্বাজীত সংঘটিত এক দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণহানি হোৱাসকলৰ প্ৰতি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
02 SEP 2022 2:03PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গুজৰাটৰ অম্বাজীত সংঘটিত এক দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণহানি হোৱাসকলৰ প্ৰতি গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷ তেওঁ দুৰ্ঘটনাত আহতসকলৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰিছে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ৰ টুইটত কয়,
“গুজৰাটৰ অম্বাজীত সংঘটিত এক দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণহানি হোৱাসকলৰ প্ৰতি অতিশয় মৰ্মাহত হৈছো৷ মই আহতসকলৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰিছো৷ পীড়িতসকলক সম্ভাব্য সকলো সাহাৰ্য আগবঢ়োৱা হ’বঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodi”

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a mishap in Ambaji, Gujarat
02 SEP 2022 2:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a mishap in Ambaji, Gujarat. He also wished speedy recovery for those who injured in the incident.
The Prime Minister Office tweeted;
"I am deeply pained by the loss of lives due to a mishap in Ambaji, Gujarat. I wish the injured a quick recovery. All possible assistance is being provided to those affected: PM @narendramodi