প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাতকী অম্বাজিদা থোকখিবা লম্বীগী খুদোংথীবনা মরম ওইদুনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
02 SEP 2022 2:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাতকী অম্বাজিদা লম্বীগী খুদোংথিবনা মরম ওইদুনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না থৌদোক অদুদা অশোক অপন নংখ্রবশিংগী অনাবসু অথুবদা ফবা ওইরসনু হায়না ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বীৎ তৌখি;
"গুজরাতকী অম্বাজিদা থোকপা লম্বীগী খুদোংথীবনা লৈখিদবদা থম্মোই শোক্না নুংঙাইজদে। অশোকপশিংসু অথুবদা ফবা ওইরসনু। অশোকপশিংদা পাংবা য়াবা মতেং পুম্নমক পাংলিঃ প্রধান মন্ত্রী @narendramodi

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a mishap in Ambaji, Gujarat
02 SEP 2022 2:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a mishap in Ambaji, Gujarat. He also wished speedy recovery for those who injured in the incident.
The Prime Minister Office tweeted;
"I am deeply pained by the loss of lives due to a mishap in Ambaji, Gujarat. I wish the injured a quick recovery. All possible assistance is being provided to those affected: PM @narendramodi