অকোইবগী ফিভম অমসুং ঊমংগী মন্ত্রালয়
বাইওদাইভর্সিতী কঞ্জার্বেসনগী লমদা ভারত অমসুং নেপালগী মরক্তা এম.ও.য়ু. অমা খুৎয়েক পীননবা কেন্দ্রগী মন্ত্রী মন্দলনা অয়াবা পীখ্রে
31 AUG 2022 12:17PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংবা কেন্দ্রগী মন্ত্রী মন্দলনা কোরিদোর অমসুং ইন্তরলিঙ্কিং এরিয়াশিং হান্নগী ফীভমদা হঞ্জিলহনবা অমসুং লৈবাক অনিগী মরক্তা ৱাখল-লৌশিং অমসুং খ্বাইদগী ফবা থৌওংশিং তাথোক তাশিন তৌনবা য়াওনা উমং, ৱাইল্দলাইফ, অকোয়বগী ফীভম, বাইওদাইভর্সিতী ঙাক শেনবা অমসুং অইং অশাগী খল হোংলকপগী লমদা খুশম্ননা চৎমিন্নবা অমদি মতেং পাংনবগী ফীভম কনখৎহন্নবা মীৎয়েঙদা এনভাইরনমেন্ত, ফোরেস্ত এন্ত ক্লাইমেৎ চেঞ্জ মন্ত্রালয়বু নেপাল লৈঙাক্কা লোয়ননা বাইওদাইভর্সিতী কন্নবগী লমদা এম.ও.য়ু. অমা খুৎয়েক পীননবা অয়াবা পীখ্রে‍।
এম.ও.য়ু. অসিনা কোরিদোর অমসুং ইন্তরলিঙ্কিং এরিয়াশিং হান্নগী ফীভমদা হঞ্জিলহনবা অমসুং ৱাখল-লৌশিং অমসুং খ্বাইদগী ফবা থৌওংশিং তাথোক তাশিন তৌনবা য়াওনা উমং, ৱাইল্দলাইফ, অকোয়বগী ফীভম, বাইওদাইভর্সিতী ঙাক শেনবা অমসুং অইং অশাগী খল হোংলকপগী লমদা থবক তৌরিবা কাঙবুশিংগী মরক্তা তেংবাংনবগী ফীভম ফগৎহনবদা মতেং পাংগনি‍।