প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পাকিস্তান্দা ঈচাউ থোক্তুনা মীওই কয়াগী পুন্সি মাঙখিবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
29 AUG 2022 8:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পাকিস্তান্দা ঈচাউ থোক্তুনা মীওই কয়াগী পুন্সি মাঙখিবদা থম্মোই শোক্না নুংঙাইতবা অমসুং অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"পাকিস্তান্দা ঈচাউনা মরম ওইদুনা অমাং-অতা কয়া থোকপা উবদা অদুক্কী মতীক নুংঙাইতে। ঐখোয়না অৱাবা তারবশিং, অশোক অপন নংলবশিং অমসুং অসিগুম্বা মহৌশাগী ওইবা খুদোংথীবনা শোকহল্লবশিংগী ইমুং মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি অমসুং মহৌশাগী পুন্সিদা খোঙজেল য়াঙনা হঞ্জিল্লকপা ওইরসনু হায়না আশা তৌজরি।"

Prime Minister's Office
PM condoles the loss of lives due to floods in Pakistan
29 AUG 2022 8:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to floods in Pakistan.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Saddened to see the devastation caused by the floods in Pakistan. We extend our heartfelt condolences to the families of the victims, the injured and all those affected by this natural calamity and hope for an early restoration of normalcy."