হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১১.৯১ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০২ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৮৪,৯৩১ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭,৫৯১ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬২%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.৬৯% ওইরি
29 AUG 2022 9:28AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১১.৯১ (২,১১,৯১,০৫,৭৩৮) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৮২,০৮,৫৭০গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০২ (৪,০২,৬১,৩২৬)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১৩৯৩২
অনিশুবা দোজ
১০১০৫৫৪৮
প্রিকোসন দোজ
৬৭২২৬৮৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪৩৪৩৫০
অনিশুবা দোজ
১৭৬৯৬৮১৬
প্রিকোসন দোজ
১৩০৮৬০০৮
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪০২৫১৮৫৫
অনিশুবা দোজ
৩০০৬৮৯৯২
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬১৬৫০৮৪৭
অনিশুবা দোজ
৫২২৫৯০৯৪
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬০৫০৭৬৮৫
অনিশুবা দোজ
৫১২৭৮৯৩১০
প্রিকোসন দোজ
৫৮৭৭২২৯২
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৮৮৯৩৩৪
অনিশুবা দোজ
১৯৬২৪৯০৪০
প্রিকোসন দোজ
৩৩৪০৩৮৪৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৫৭১১০৪
অনিশুবা দোজ
১২২৬৬৫৯১১
প্রিকোসন দোজ
৪০০৯৬৭৬৩
প্রিকোসন দোজ
১৫,৪৩,৫৭,৪৩৭
অপুনবা
২,১১,৯১,০৫,৭৩৮
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৮৪,৯৩১দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১৯% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬২%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৯,২০৬ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৮,০২,৯৯৩ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭,৫৯১ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ১,৬৫,৭৫১ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.৫২ (৮৮,৫২,০৮,৫৫২) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৬৯% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৫৮% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 211.91 Cr
Over 4.02 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 84,931
7,591 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.62%
Weekly Positivity Rate is presently at 2.69%
29 AUG 2022 9:28AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 211.91 Cr (2,11,91,05,738) as per provisional reports till 7 am today.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.02 Cr (4,02,61,326) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,13,970
2nd Dose
1,01,05,765
Precaution Dose
67,33,809
FLWs
1st Dose
1,84,34,398
2nd Dose
1,76,97,177
Precaution Dose
1,31,01,103
Age Group 12-14 years
1st Dose
4,02,61,326
2nd Dose
3,00,87,516
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,16,55,287
2nd Dose
5,22,70,829
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,05,30,020
2nd Dose
51,28,77,344
Precaution Dose
6,01,53,007
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,38,93,965
2nd Dose
19,62,68,368
Precaution Dose
3,39,72,870
Over 60 years
1st Dose
12,75,73,885
2nd Dose
12,26,78,451
Precaution Dose
4,03,96,648
Precaution Dose
15,43,57,437
Total
2,11,91,05,738
India’s Active Caseload currently stands at 84,931. Active cases now constitute 0.19% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.62%. 9,206 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,38,02,993.
7,591 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 1,65,751 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.52 Cr (88,52,08,552) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.69% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.58%.