প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অটল বিহাৰী বাজপেয়ীক তেওঁৰ পুণ্য তিথিত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
16 AUG 2022 12:16PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰাক্তন প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী অটল বিহাৰী বাজপেয়ীৰ মৃত্যুবাৰ্ষিকীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁৰ টুইটত কয়:
"আজি সন্মানীয় অটলজীৰ মৃত্যু বাৰ্ষিকীত মই সদাইভ অটললৈ গৈ তেওঁক শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছো। ভাৰতৰ সেৱাত অটলজীৰ প্ৰচেষ্টাৰ দ্বাৰা আমি অনুপ্ৰাণিত হৈছো। তেওঁ ভাৰতক পৰিৱৰ্তন কৰা আৰু একবিংশ শতিকাৰ প্ৰত্যাহ্বানৰ বাবে আমাৰ দেশক প্ৰস্তুত কৰাৰ দিশত দৃষ্টান্তমূলক প্ৰচেষ্টা চলাইছিল।"

Prime Minister's Office
PM pays tribute to Atal Bihari Vajpayee on his Punya Tithi
16 AUG 2022 12:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to former Prime Minister, Shri Atal Bihari Vajpayee on his Punya Tithi.
The Prime Minister tweeted;
“Today, on the Punya Tithi of respected Atal Ji, visited Sadaiv Atal and paid tributes to him. We remain inspired by Atal Ji’s efforts to serve India. He made pioneering efforts to transform India and prepare our nation for the challenges of the 21st century.”