প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না অতল বিহারী বাজপেয়ীবু মহাক্কী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা
16 AUG 2022 12:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী, শ্রী অতল বিহারী বাজপেয়ীবু মহাক্কী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“ঙসি ইকাই খুম্নজরবা অতলজীগী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা সদৈব অতলদা চৎচখি অমসুং মহাকপু ইকাই খুম্নবা উৎচখি। অতলজীনা ভারতকী শেবা তৌনবা হোৎনরমখিবশিং অদুনা ঐখোয়বু অদুমক ইথিল পীদুনা লাকখি। মহাক্না ভারতপু অওনবা পুরক্নবা অমসুং ঐখোয়গী জাতিনা ২১শুবা চহিচাগী শীংনবশিং মায়োক্নবা ঙম্নবা শেম-শানবা অনৌবা খোঙথাংশিং লৌখৎলমখি।”

Prime Minister's Office
PM pays tribute to Atal Bihari Vajpayee on his Punya Tithi
16 AUG 2022 12:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to former Prime Minister, Shri Atal Bihari Vajpayee on his Punya Tithi.
The Prime Minister tweeted;
“Today, on the Punya Tithi of respected Atal Ji, visited Sadaiv Atal and paid tributes to him. We remain inspired by Atal Ji’s efforts to serve India. He made pioneering efforts to transform India and prepare our nation for the challenges of the 21st century.”