সাইন্স অমসুং তেক্নোলোজী মন্ত্রালয়
ভারতকী ত্রান্সপোর্ত সেক্তরদা আই.তি.এফ. থৌওংশিংদা ঙাক্লৌ পীননবা ভারত অমসুং ফ্রান্সকী মরক্তা কন্ত্রেক খুৎয়েক পীনবদা মন্ত্রী মন্দলনা অয়াবা পীখ্রে
17 AUG 2022 3:19PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংবা কেন্দ্রগী মন্ত্রী মন্দলদা ভারতকী ত্রান্সপোর্ত সেক্তরদা ইন্তরনেস্নেল ত্রান্সপোর্ত ফোরমগী (আই.তি.এফ.) থৌওংশিংদা ঙাক্লৌ পীননবগীদমক ইন্তর্নেসনেল ত্রান্সপোর্ত ফোরম অমসুং তেক্নোলোজী ইন্ফোর্মেসন, ফোর্কাস্তিং এন্দ এসেসমেন্ত কাউন্সিল (তি.আই.এফ.এ.সি.), ইন্দিয়াগী মায়কৈদগী ওর্গনাইজেসন ফোর ইকনমিক কোওপরেসন এন্দ দেভেলপমেন্ত, ফ্রান্সকা কন্ত্রেক্ত খুৎয়েক পীনখিবগী মতাঙদা পুখৎলকখি‍।
কন্ত্রেক্ত অদু জুলাই ৬, ২০২২দা খুৎয়েক পীনখিবনি‍।
কন্ত্রেক্ত অসিগী মখাদা পায়খৎকদৌরিবা থৌওংশিংনা পুরক্কদবা মহৈশিংদি:
১ অনৌবা সাইন্তিফিক রিজল্তশিং;
২ অনৌবা পোলিসী ইন্সাইত;
৩ সাইন্তিফিক ইন্তরেক্সন হেনগৎহন্দুনা মতিং শেমগৎপা
৪ ভারতকী ত্রান্সপোর্ত সেক্তরবু দিকার্বোনাইজেসন তৌননবা তেক্নোলোজী ওপ্সনশিং খঙদোকপনি‍।