প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মমিং লৈরবা স্তোক ইনভেস্তর রাকেশ ঝুনঝুনৱালানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
14 AUG 2022 10:19AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মমিং লৈরবা স্তোক ইনভেস্তর রাকেশ ঝুনঝুনৱালানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"রাকেশ ঝুনঝুনৱালা অসি নমথাবা ঙমদবা মীশক অমনি। য়াম্না থৱায় য়াওবা, লৌশিং অমসুং জ্ঞান লৈবা মহাক্না ফাইনান্সিএলগী লমদা কাউঙমলরোইদবা মওংদা শরুক তম্লমখি। মহাক্না ভারত চাউখৎহনবা য়াম্না পামজখি। মহাক্না লৈখিদবা অসি য়াম্না নুংঙাইতে। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।"

Prime Minister's Office
PM condoles passing away of noted stock investor Rakesh Jhunjhunwala
14 AUG 2022 10:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of noted stock investor Rakesh Jhunjhunwala.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Rakesh Jhunjhunwala was indomitable. Full of life, witty and insightful, he leaves behind an indelible contribution to the financial world. He was also very passionate about India’s progress. His passing away is saddening. My condolences to his family and admirers. Om Shanti."