ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଶିଷ୍ଟ ଷ୍ଟକ ନିବେଶକ ରାକେଶ ଝୁନଝୁନୱାଲାଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
14 AUG 2022 1:38PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବିଶିଷ୍ଟ ଷ୍ଟକ ନିବେଶକ ରାକେଶ ଝୁନଝୁନୱାଲାଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଗଭୀର ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ କହିଛନ୍ତି;
“ରାକେଶ ଝୁନଝୁନୱାଲା ଅଜେୟ ଥିଲେ । ଆର୍ଥିକ ଜଗତ ପ୍ରତି ପ୍ରାଣୋଚ୍ଛଳ, ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ପନ୍ନମତି ଓ ଅର୍ନ୍ତଦୃଷ୍ଟିସମ୍ପନ୍ନ ରାକେଶଙ୍କ ଅବଦାନ ବେଶ ଅତୁଳନୀୟ ଥିଲା । ଭାରତର ପ୍ରଗତି ପାଇଁ ସେ ବେଶ ଅନୁରାଗୀ ଥିଲେ । ତାଙ୍କ ବିୟୋଗ ଖୁବ ଦୁଃଖଦ । ତାଙ୍କ ପରିବାର ଓ ପ୍ରଶଂସକମାନଙ୍କୁ ସମବେଦନା ଜଣାଉଛି । ଓମ ଶାନ୍ତି ।”

Prime Minister's Office
PM condoles passing away of noted stock investor Rakesh Jhunjhunwala
14 AUG 2022 10:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of noted stock investor Rakesh Jhunjhunwala.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Rakesh Jhunjhunwala was indomitable. Full of life, witty and insightful, he leaves behind an indelible contribution to the financial world. He was also very passionate about India’s progress. His passing away is saddening. My condolences to his family and admirers. Om Shanti."