প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা বেদমিন্তনদা লক্ষ্য সেন্না গোল্দ মেদল লৌরকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
08 AUG 2022 6:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংহমদা পাঙথোক্লিবা সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা গোল্দ মেদল লৌরকপগীদমক লক্ষ্য সেনবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"@lakshya_senনা মাইপাকখিবা অসিদা নুংঙাইবা পোকই। বেদমিন্তন্দা গোল্দ মেদল লৌরকপগীদমক থাগৎচরি। মহাক্না সি.দবল্যু.জি.দা য়াম্না ফজনা শান্নখি অমসুং ফাইনেল ফাওবা মহাক্কী শীংথানীংঙাই ওইবা হনবা লৈত্রবা থৌনা অদু উৎখি। মহাক অসি ভারতকী মনীনি। মহাক্কী তুংগী পুন্সিগীদমক য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Lakshya Sen for winning Gold medal in Badminton at CWG 2022
08 AUG 2022 6:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Lakshya Sen for winning the Gold medal in Badminton at CWG 2022, Birmingham.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Elated by the accomplishment of @lakshya_sen. Congratulations on winning the Gold medal in Badminton. He’s played excellently through the CWG and showed outstanding resilience during the Finals. He is India’s pride. Best wishes to him for his future endeavours."