প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা নুপাগী মিতর ১০,০০০গী রেস ৱাকতা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপগীদমক্তা সন্দীপ কুমারবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
07 AUG 2022 6:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কমৱেল্থ গেম্স, ২০২২দা নুপাগী মিতর ১০,০০০গী রেস ৱাকতা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপগীদমক্তা সন্দীপ কুমারবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি;
“বর্মিংঘাম গেমসতা ঐখোয়গী রেস ৱাকিং কন্তিঞ্জেন্তনা ময়ামদগী মীথোই-মীহেল্লকপা অসি উবদা নুংঙাই। মিতর ১০,০০০গী ইভেন্ততা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকখিবগীদমক্তা সান্দীপ কুমারদা থাগৎপা ফোংদোক্লি। মহাক্কী তুংগী পুনশিদা তৌরু-তৌরুবা থবকশিংদা খ্বাইদগী হেন্না ফবা ওইরসনু হায়দুনা য়াইফ-পাউজেল পীরি। #Cheer4India”

Prime Minister's Office
PM congratulates Sandeep Kumar for winning the Bronze medal in Men’s 10,000m Race Walk at CWG 2022
07 AUG 2022 6:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sandeep Kumar for winning the Bronze medal in Men’s 10,000m Race Walk at Commonwealth Games, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“Good to see our race walking contingent excel at the Birmingham games. Congratulations to Sandeep Kumar for winning a Bronze medal in the 10,000m event. Wishing him the very best for his upcoming endeavours. #Cheer4India”