প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বাৰ্মিংহামত অনুষ্ঠিত কমনৱেলথ গেমছৰ ভাৰোত্তোলনত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে গুৰদীপ সিঙক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে
04 AUG 2022 8:30AM by PIB Guwahati
বাৰ্মিংহামত অনুষ্ঠিত কমনৱেলথ গেমছৰ ভাৰোত্তোলনত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গুৰদীপ সিঙক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
"কষ্ট আৰু নিষ্ঠাই অসাধাৰণ ফলাফলৰ সূচনা কৰে। গুৰদীপ সিঙে কমনৱেলথ গেমছৰ ভাৰোত্তোলনত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰি এই কথা প্ৰমাণ কৰিছে। তেওঁ দেশবাসীৰ মাজত আনন্দৰ মনোভাৱ বৃদ্ধি কৰিছে। তেওঁক অভিনন্দন আৰু শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিলোঁ।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Gurdeep Singh on winning the Bronze medal in weightlifting at the CWG 2022 in Birmingham
04 AUG 2022 8:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Gurdeep Singh on winning the Bronze medal in weightlifting at the CWG 2022 in Birmingham.
The Prime Minister tweeted;
"Hardwork and dedication leads to outstanding outcomes…this is what Gurdeep Singh has shown by winning the Bronze medal in weightlifting at the CWG. He has furthered the spirit of joy among our citizens. Congratulations and best wishes to him."