প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সুধিরবু কম্মনৱেল্থ গেম্সকী নুপাগী হেভীৱৈত ইভেন্তকী পরা পাৱরলিফতিংদা শনাগী তক্মান লৌরকখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
05 AUG 2022 9:41AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সুধিরবু কম্মনৱেল্থ গেম্সকী নুপাগী হেভীৱৈত ইভেন্তকী পরা পাৱরলিফতিংদা শনাগী তক্মান লৌরকখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"সি.দব্ল্যু.জি. ২০২২ পরা-স্পোর্ত মেদল কাউন্ততা সুধিরনা অচৌবা মফম অমা কন্দুনা হৌদোকখ্রে! মহাক্না মমল য়াম্লবা শনাগী তক্মান অমা ফংখ্রে অমসুং মহাক্কী কত্থোকপা অমসুং অচেৎপা ফিরেপ অদু অমুক হন্না উৎখ্রে। মশান্না অসিদা মহাক্না হনবা লৈতনা হোৎনরক্লি।
মহাক্কী মফমদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোক্লি অমসুং লাক্কদবশিংদসু য়াইফবতা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Sudhir for winning Gold Medal in para powerlifting men's heavyweight event at Commonwealth Games
05 AUG 2022 9:41AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sudhir for winning Gold Medal in para powerlifting men's heavyweight event at Commonwealth Games 2022.
In a tweet, the Prime Minister said;
"A great start to the CWG 2022 para-sports medal count by Sudhir! He wins a prestigious Gold and shows yet again his dedication and determination. He has been consistently performing well on the field. Congratulations and best wishes to him for all upcoming endeavours."