প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না লবপ্রীত সিংহনা ব্রোঞ্চ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
03 AUG 2022 5:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লবপ্রীত সিংহনা নুপাগী কেজি ১০৯গী ৱেতলিফতিংদা ব্রোঞ্চ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“তেলেন্ত লৈরবা লবপ্রীত সিংহনা নুপাগী কেজি ১০৯গী ৱেতলিফতিংদা ব্রোঞ্চ মেদল লৌরকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকচরি। নহা ওইরিবা অমসুং দাইনামিক ওইবা লবপ্রীতনা মহাক্কী ইংতপ্পা মতৌ অমসুং স্পোর্তসকীদমক কত্থোকপা অসিনা মীপুম খুদিংমক্কী থমোয় শুমহৎপা ঙমখি। মহাক্কী তুংগী পুন্সিগীদমক য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Lovepreet Singh for winning Bronze medal
03 AUG 2022 5:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Lovepreet Singh for winning the Bronze medal in Men's 109kg weightlifting.
The Prime Minister tweeted;
“Congratulations to the talented Lovepreet Singh for winning the Bronze medal in Men's 109kg weightlifting. The young and dynamic Lovepreet has impressed everyone with his calm temperament and dedication to sports. Wishing him the very best for all future endeavours.”