প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সংকেত চাৰ্গাৰক ৫৫ কিলোগ্ৰাম ভাৰোত্তোলন শাখাত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
30 JUL 2022 5:03PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কমনৱেলথ গেমছ ২০২২ত ৫৫ কিলোগ্ৰাম ভাৰোত্তোলন শাখাত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে সংকেত চাৰ্গাৰক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"সংকেত ছাৰ্গাৰৰ অসাধাৰণ প্ৰচেষ্টা! কমনৱেলথ গেমছত তেওঁৰ আকাংক্ষিত ৰূপৰ পদক জয় ভাৰতৰ বাবে এটা ভাল আৰম্ভণি। তেওঁলৈ অভিনন্দন আৰু তেওঁৰ ভৱিষ্যতৰ সকলো প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভেচ্ছা।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Sanket Sargar for bagging silver medal in 55 kg Category Weightlifting
30 JUL 2022 5:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sanket Sargar for bagging the silver medal in 55 kg Category Weightlifting in the Commonwealth Games 2022.
The Prime Minister tweeted;
“Exceptional effort by Sanket Sargar! His bagging the prestigious Silver is a great start for India at the Commonwealth Games. Congratulations to him and best wishes for all future endeavours.”