প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সঙ্কেত সাগরবু কিলো ৫৫ কেতেগোরী ৱেতলিফতিংদা সিলভর মেদল ফংবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
30 JUL 2022 5:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সঙ্কেত সাগরবু কম্মনৱেল্থ গেমস ২০২২গী কিলো ৫৫ কেতেগোরী ৱেতলিফতিংদা সিলভর মেদল ফংবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“সঙ্কেত সাগরনা শিংথানীংঙাই ওইরবা মওংদা হোৎনখি! কম্মনৱেল্থ গেমসতা মহাক্না লেম্লবা সিলভর মেদল ফংবসিনা ভারতকী নীংথিবা অহৌবা অমনি। মহাকপু থাগৎচরি অমসুং মহাক্কী তুংগী পুন্সিদা মায় পাকপা ওইসনু”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Sanket Sargar for bagging silver medal in 55 kg Category Weightlifting
30 JUL 2022 5:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sanket Sargar for bagging the silver medal in 55 kg Category Weightlifting in the Commonwealth Games 2022.
The Prime Minister tweeted;
“Exceptional effort by Sanket Sargar! His bagging the prestigious Silver is a great start for India at the Commonwealth Games. Congratulations to him and best wishes for all future endeavours.”