প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে চিআৰপিএফ জোৱানসকলক শুভেচ্ছা জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
27 JUL 2022 9:02AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে সকলো চিআৰপিএফ জোৱান আৰু তেওঁলোকৰ পৰিয়ালবৰ্গক শুভেচ্ছা জনায়৷
টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে সকলো @crpfindia জোৱান আৰু তেওঁলোকৰ পৰিয়ালবৰ্গক শুভেচ্ছা জনাইছো৷ এই শক্তিয়ে নিজৰ অদম্য সাহস আৰু বিশিষ্ট সেৱাৰ বাবে নিজকে পৃথক কৰি তুলিছে। নিৰাপত্তাজনিত প্ৰত্যাহ্বানৰ সৈতে মোকাবিলা কৰাই হওক বা মানৱীয় প্ৰত্যাহ্বানৰ সৈতে মোকাবিলা কৰাই হওক চি আৰ পি এফৰ ভূমিকা প্ৰশংসনীয়৷”

Prime Minister's Office
PM extends Raising Day greetings to CRPF personnel
27 JUL 2022 9:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended greetings to all CRPF personnel and their families on the occasion of Raising Day.
The Prime Minister tweeted;
“Raising Day greetings to all @crpfindia personnel and their families. This force has distinguished itself for its unflinching courage and distinguished service. The role of CRPF, be it in addressing security challenges or humanitarian challenges is commendable.”