হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০২.৭৯ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৮৬ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৫,০২৬ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,৩১৩ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৪৭%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৫৭% ওইরি
27 JUL 2022 9:46AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০২.৭৯ (২,০২,৭৯,৬১,৭২২) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৬৮,১০,৫৮৬কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৮৬ (৩,৮৬,৭৪,২৬২)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১১৩০২
অনিশুবা দোজ
১০০৮৭৬৭৪
প্রিকোসন দোজ
৬২১৯১০৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪২৯৭৮৮
অনিশুবা দোজ
১৭৬৬৬৭৮৫
প্রিকোসন দোজ
১১৯৫৮৮১৮
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৮৬৭৪২৬২
অনিশুবা দোজ
২৭৩২০৫৭১
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬১০৬৮৩৫৭
অনিশুবা দোজ
৫০৭২৩২৪৪
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৯৩৪৮১২১
অনিশুবা দোজ
৫০৮০১৪০৩৩
প্রিকোসন দোজ
১৬৯১০৫০১
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৬৫৫৬০৩
অনিশুবা দোজ
১৯৫১০৪১৯৮
প্রিকোসন দোজ
১১৯২৮৭০০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৪২০৭৮৫
অনিশুবা দোজ
১২১৯২০৪৪৫
প্রিকোসন দোজ
৩১০৯৯৪২৬
প্রিকোসন দোজ
৭,৮১,১৬,৫৫৪
অপুনবা
২,০২,৭৯,৬১,৭২২
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৫,০২৬তা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩৩% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৪৭%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২০,৭৪২ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩২,৬৭,৫৭১ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,৩১৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,২৫,৩৩৭ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.৩৬ (৮৭,৩৬,১১,২৫৪) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৫৭% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৩১% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 202.79 Cr
Over 3.86 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,45,026
18,313 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.47%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.57%
27 JUL 2022 9:46AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 202.79 Cr (2,02,79,61,722) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,68,10,586 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.86 Cr (3,86,74,262) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10411302
2nd Dose
10087674
Precaution Dose
6219109
FLWs
1st Dose
18429788
2nd Dose
17666785
Precaution Dose
11958818
Age Group 12-14 years
1st Dose
38674262
2nd Dose
27320571
Age Group 15-18 years
1st Dose
61068357
2nd Dose
50723244
Age Group 18-44 years
1st Dose
559348121
2nd Dose
508014033
Precaution Dose
16910501
Age Group 45-59 years
1st Dose
203655603
2nd Dose
195104198
Precaution Dose
11928700
Over 60 years
1st Dose
127420785
2nd Dose
121920445
Precaution Dose
31099426
Precaution Dose
7,81,16,554
Total
2,02,79,61,722
India’s Active Caseload currently stands at 1,45,026. Active cases now constitute 0.33% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.47%. 20,742 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,32,67,571.
18,313 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,25,337 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.36 Cr (87,36,11,254) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.57% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.31%.