প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পদ্মা শ্রী ফংখ্রবা, দাঃ সুশোভান বন্দ্যোপাধ্যায় লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
26 JUL 2022 3:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পদ্মা শ্রী ফংখ্রবা, দাঃ সুশোভান বন্দ্যোপাধ্যায় লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“দাঃ সুশোভান বন্দ্যোপাধ্যায়না মীওইবগী খ্বাইদগী ইথিলগী শক্তম তাকপনি। মহাকপু মীওই কয়া লাইয়েংখিবা থৌজাল হৈবা অমসুং মীনুংশি চাউবা মীওই অমা হায়না নীংশিংহৌরগনি। ঐহাক্না পদ্মা এৱার্দ পীবগী থৌরমদা মহাক্কী উন্নখিববু নীংশিংলি। মহাক লৈখিদবা নুংঙাতবা ফাওই। মহাক্কী অনকপা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Padma Shri awardee, Dr. Sushovan Bandyopadhyay
26 JUL 2022 3:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Padma Shri awardee Dr. Sushovan Bandyopadhyay.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Dr. Sushovan Bandyopadhyay epitomised the best of human spirit. He will be remembered as a kind and large hearted person who cured many people. I recall my interaction with him at the Padma Awards ceremony. Pained by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."