হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০১.৯৯ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৮৫ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৫২,২০০ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২০,২৭৯ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৪৫%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৪৬% ওইরি
24 JUL 2022 9:38AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০১.৯৯ (২,০১,৯৯,৩৩,৪৫৩) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৬৬,৫৪,২৮৩গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৮৫ (৩,৮৫,০৭,৫১৬)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১০৯৬৭
অনিশুবা দোজ
১০০৮৪৭১৮
প্রিকোসন দোজ
৬১৬০১৮৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪২৯০৮৫
অনিশুবা দোজ
১৭৬৬১২২১
প্রিকোসন দোজ
১১৮১৭২৫১
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৮৫০৭৫১৬
অনিশুবা দোজ
২৭০৭০৯৮৩
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬১০১০৩১৩
অনিশুবা দোজ
৫০৫৯৩৮৯২
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৯২০৬১০৫
অনিশুবা দোজ
৫০৭৩৭২৫২২
প্রিকোসন দোজ
১৩৭৫২০১৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৬২২৫০২
অনিশুবা দোজ
১৯৪৯১৪৫৮৫
প্রিকোসন দোজ
৯৮৫১২৪৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৩৯৯১২৪
অনিশুবা দোজ
১২১৭৯৮৩৩৩
প্রিকোসন দোজ
৩০২৭০৮৮৮
প্রিকোসন দোজ
৭,১৮,৫১,৫৮৭
অপুনবা
২,০১,৯৯,৩৩,৪৫৩
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৫২,২০০দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩৫% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৪৫%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৮,১৪৩ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩২,১০,৫২২ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২০,২৭৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৮৩,৬৫৭ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.২৫ (৮৭,২৫,২০,০৬৪) হেন্না তৌখ্রে।
লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৪৬% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৫.২৯% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 201.99Cr
Over 3.85Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at1,52,200
20,279 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.45%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.46%
24 JUL 2022 9:38AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 201.99Cr (2,01,99,33,453) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,66,54,283sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.85 Cr (3,85,07,516) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10410967
2nd Dose
10084718
Precaution Dose
6160189
FLWs
1st Dose
18429085
2nd Dose
17661221
Precaution Dose
11817251
Age Group 12-14 years
1st Dose
38507516
2nd Dose
27070983
Age Group 15-18 years
1st Dose
61010313
2nd Dose
50593892
Age Group 18-44 years
1st Dose
559206105
2nd Dose
507372522
Precaution Dose
13752015
Age Group 45-59 years
1st Dose
203622502
2nd Dose
194914585
Precaution Dose
9851244
Over 60 years
1st Dose
127399124
2nd Dose
121798333
Precaution Dose
30270888
Precaution Dose
7,18,51,587
Total
2,01,99,33,453
India’s Active Caseload currently stands at1,52,200.Active cases now constitute 0.35% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.45%. 18,143 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,32,10,522.
20,279 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,83,657COVID-19tests being conducted. India has so far conducted over 87.25Cr (87,25,20,064) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.46% and the Daily Positivity rate is reported to be 5.29%.