Prime Minister's Office
PM hosts a dinner in honour of President Kovind
22 JUL 2022 11:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today hosted a dinner in honour of President Shri Ram Nath Kovind.
The Prime Minister tweeted :
"Hosted a dinner in honour of President Kovind Ji. Smt. Droupadi Murmu Ji, Venkaiah Ji, other esteemed dignitaries including Ministers were present. We were also glad to welcome several grassroots level achievers, Padma awardees, tribal community leaders and others at the dinner."
"Some more glimpses from the dinner in the honour of President Kovind."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি কোবিন্দবু ইকায় খুম্নবা উত্তুনা নুমিদাংগী চাক্লেন অমা পাংখ্রে
22 JUL 2022 11:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাস্ত্রপতি কোবিন্দবু ইকায় খুম্নবা উত্তুনা নুমিদাংগী চাক্লেন অমা পাংখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“রাস্ত্রপতি কোবিন্দজীবু ইকায় খুম্নদুনা নুমিদাংগী চাক্লেন অমা ঐহাক্না পাংজখি। শ্রীমতি দ্রৌপদি মুর্মুজী, ভেঙ্কয়াজী অমসুং মন্ত্রী কয়া য়াওনা অতোপ্পা অতিথীশিংনা শরুক য়াখি। ঐখোয়না গ্রাসরুত এচিভর, পদ্মা মনা ফংলবা, ত্রাইবেল খুন্নাইগী লুচিংবা অমসুং অতোপ্পা মীওই কয়াবু তরাম্না ওকচখি”।
“রাস্ত্রপতি কোবিন্দবু ইকায় খুম্নদুনা পাংথোকখিবা চাক্লেনগী মমি খরা”।