প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সি.বি.এস.ই.না ক্লাস ১২গী রিজল্ত লাউথোক্লকপদা পি.এম.না মহৈরোয়শিংদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.না মহৈরোয়শিংদা মখোয়গী নুংগী খোঞ্জেল ইন্নবা ৱাফম থম্লক্লি
মখোয়গী রিজল্ততা পেন্দবা লৈরিবা মহরোয়শিংবু পি.এম.না পুক্নিং থৌগৎখ্রে
22 JUL 2022 2:05PM by PIB Imphal
সি.বি.এস.ই.না ক্লাস ১২কী রিজল্ত লাউথোক্লকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহৈরোয়শিংগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বীত পরিং অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“সি.বি.এস.ই. ক্লাস ১২ চাংয়েং মায় পাক্লবা ঐগী নহা ওইরিবা মরুপ পুম্নমক্কী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍। নহাশিং অসিগী লিংজেল অমদি পুক্নিং লুপ্পগী মতৌ শিংথানিংঙাইনি‍। মখোয়না চাংয়েং অসিগীদমক মীওইবা খুন্নাইনা অচৌবা শিংনবা অমা মায়োক্নরিঙৈ মরক্তা শেম শাখিবনি অমদি অসিগুম্বা মায় পাকপা অসি ফংলকখিবনি‍।”
“সি.বি.এস.ই. ক্লাস ১২ চাংয়েং মায় পাক্লবা ঐখোয়গী নহা ওইরিবা একজাম ৱারিয়রশিংবু মশিং থিঙমদ্রবা খুদোংচাবা কয়ানা ঙাইদুনা লৈরি‍। ঐনা মখোয়দা মখোয়গী নুংগী খোঞ্জেলগী তুংইন্নবা অমদি মখোয়না খোয়দাজবা সবজেক্তশিংদা মখশ তমথনবা ৱাফম থমজরি‍। তুংগী পুন্সিগীদমক ঐনা য়াইফ-পাউজেল পীজরি‍।”
“মহৈরোয় খরদি মখোয়গী রিজল্ত অদুদা পেন্দবসু য়াওরমগনি অদুবু চাংয়েং অমনা মখোয় কনানো হায়বসি কৈদৌঙৈদসু তাক্লোই হায়বসি মখোয়না খঙগদবনি‍। তুংদা মখোয়না হেন্না মায় পাকপা থেংনরক্কনি হায়না ঐনা থাজৈ‍। ঐখোয়না চাংয়েংগা মরী লৈনবা ৱাফমশিং খন্নখিবা চহি অসিগী পি.পি.সি.সু ময়ামগী মফমদা থমজরি‍।”

Prime Minister's Office
PM congratulates students after CBSE declares Class XII results
PM urges students to follow their inner calling
PM encourages students who are not happy with their results
22 JUL 2022 2:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the students after CBSE declared Class XII results.
In a series of tweets, the Prime Minister said:
“Congratulations to all my young friends who passed the CBSE Class XII exams. The grit and dedication of these youngsters is commendable. They prepared for these exams through a time when humanity faced a monumental challenge and achieved this success.”
“There are innumerable opportunities that await our young Exam Warriors, who passed the CBSE Class XII exams. I urge them to follow their inner calling and pursue subjects they are passionate about. My best wishes for their future endeavours.”
“Some students may not be happy with their results but they must know that one exam will never define who they are. I am certain they will find more success in the times to come. Also sharing this year's PPC where we discussed aspects relating to exams.”