Prime Minister's Office
Bill Gates congratulates PM for crossing 200 crore vaccine doses.
PM lauds the collective efforts of scientists, doctors and nurses.
20 JUL 2022 3:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the collective efforts of scientists, doctors and nurses in powering India’s vaccination drive.
The Prime Minister tweeted in response to the congratulatory tweet by Bill Gates:
“India's vaccination drive is big on speed and scale. It has been powered by collective efforts of many, including scientists, doctors and nurses. At the same time, the people of India have shown remarkable faith in science and taken their doses in a timely manner.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভেক্সিন দোজ করোর ২ লান্থোকপদা বিল গেত্সনা পি.এম.দা নুংঙাইবা ফোঙদোরকখ্রে
সাইন্তিস্ত, দোক্তর অমসুং নর্সশিংগী অপুনবা থৌদাংবু পি.এম.না শিংথারি
20 JUL 2022 3:13PM by PIB Imphal
প্রধান মমন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী তিকা থাবগী খোঙজঙবু মথৌ হাপ্লিবা সাইন্তিস্ত, দোক্তর অমসুং নর্সশিংগী অপুনবা থৌদাংবু শিংথাখ্রে‍।
বিল গেত্সনা নুংঙাইবা ফোঙদোকপগী তৌরকপা ত্বীতকী পাউখুম ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখিবদা:
“ভারতকী তিকা থাবগী খোঙজঙ অসি খোঙজেল অমসুং পাক চাউবগী চাং ৱাংই‍। মসি সাইন্তিস্ত, দোক্তর অমসুং নর্সশিং য়াওনা মীওই কয়াগী অপুনবা থৌদাংনা মথৌ হাপ্পনি‍। অদুগা অমরোমদসু, ভারতকী মীয়াম্না সাইন্সতা নীংথিনা থাজবা মতৌ উত্তুনা মখোয়গী দোজশিং মতম চানা কাপ্নরি‍।”