Prime Minister's Office
Bill Gates congratulates PM for crossing 200 crore vaccine doses.
PM lauds the collective efforts of scientists, doctors and nurses.
20 JUL 2022 3:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the collective efforts of scientists, doctors and nurses in powering India’s vaccination drive.
The Prime Minister tweeted in response to the congratulatory tweet by Bill Gates:
“India's vaccination drive is big on speed and scale. It has been powered by collective efforts of many, including scientists, doctors and nurses. At the same time, the people of India have shown remarkable faith in science and taken their doses in a timely manner.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୨୦୦ କୋଟି ଟିକାଦାନ ଅତିକ୍ରମ କରିଥିବାରୁ ବିଲ୍ ଗେଟ୍‍ସ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ବୈଜ୍ଞାନିକ, ଡାକ୍ତର ଏବଂ ନର୍ସମାନଙ୍କ ସାମୂହିକ ଉଦ୍ୟମକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
20 JUL 2022 3:13PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭାରତର ଟୀକାକରଣ ଅଭିଯାନକୁ ଶକ୍ତି ଦେବାରେ ବୈଜ୍ଞାନିକ, ଡାକ୍ତର ଏବଂ ନର୍ସଙ୍କ ସାମୂହିକ ଉଦ୍ୟମକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ବିଲ୍ ଗେଟ୍ସଙ୍କ ଅଭିନନ୍ଦନ ଟୁଇଟର ଜବାବରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
“ଭାରତର ଟୀକାକରଣ ଅଭିଯାନ ଗତି ଏବଂ ପରିମାଣରେ ବୃହତ ଅଟେ । ବୈଜ୍ଞାନିକ, ଡାକ୍ତର ଏବଂ ନର୍ସଙ୍କ ସମେତ ଅନେକଙ୍କ ସାମୂହିକ ଉଦ୍ୟମ ଦ୍ୱାରା ଏହା ଶକ୍ତି ପ୍ରାପ୍ତ ହୋଇଛି । ଏଥି ସହିତ ଭାରତର ଲୋକମାନେ ବିଜ୍ଞାନ ଉପରେ ଅଦ୍ଭୁତପୂର୍ବ ବିଶ୍ୱାସ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଛନ୍ତି ଏବଂ ଠିକ୍ ସମୟରେ ଏହାର ମାତ୍ରା ଗ୍ରହଣ କରିଛନ୍ତିୟ ।”