প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মধ্য প্রদেশকী ধারদা থোকখিবা বসকী খুদোংথিবা থৌদোক্তা অৱাবা তারশিংগীদমক পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রাসিয়া লাউথোকখ্রে
18 JUL 2022 2:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মধ্য প্রদেশকী ধারদা থোকখিবা বসকী খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী খ্বাইদগী নকপা মীওইশিংদা প্রাইম মিনিস্তর'স নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রাসিয়া পীরগনি হায়না লাউথোকখ্রে। অশোকপা নংলবা মীওইশিংনা লুপা ৫০,০০০ পীগনি।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা অসুম্না ত্বীৎ তৌখি;
"মধ্য প্রদেশকী ধারদা থোকখিবা বসকী খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী খ্বাইদগী নকপা মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রাসিয়া পীরগনি। অশোকপা নংলবা মীওইশিংনা লুপা ৫০,০০০ পীগনিঃ প্রধান মন্ত্রী"

Prime Minister's Office
PM announces ex-gratia from PMNRF for the victims of bus tragedy in Dhar, Madhya Pradesh
18 JUL 2022 2:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh each from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the next of kin of those who lost their lives due to the bus tragedy in Dhar, Madhya Pradesh. The injured would be given Rs. 50,000.
The Prime Minister's Office tweeted;
"An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of those who lost their lives due to the bus tragedy in Dhar, Madhya Pradesh. The injured would be given Rs. 50,000: PM"